Årets Uppstickare 2014 – Danilo Restaurang, Bar & Café driver sitt restaurangkoncept med stort fokus på att utveckla och engagera sin personal.

Varje år delar Business Region Göteborg ut priser till framgångsrika företagare i Göteborgsregionen. Priset Årets Tillväxtföretag går till ett företag som visat stark tillväxt de senaste tre åren. Årets Uppstickare är ett företag som visat mod och drivkraft samt har vågat göra något annorlunda. Totalt var sex företag nominerade till priserna, som delas ut bland deltagarna i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.

Juryns motivering:

”På en marknad som präglas av hög konkurrens har Danilo arbetat ihärdigt för att skapa en stark kultur av delaktighet och delegering bland sina medarbetare. Arbetet har lett till stort engagemang och en stolthet hos de som varje dag står i frontlinjen.  Årets Uppstickare 2014 är minst sagt en värdig vinnare!”

Fredrik Sönne, vd Danilo Restaurang, Bar & Café

– Vi har byggt en vinnande kultur internt och har ett gäng medarbetare som är med oss.

Fredrik Sönne, vd Danilo Restaurang, Bar & Café

Klicka på länken nedan för att se ett videoklipp från prisutdelningen med VD Fredrik Sönne och Restaurangchef Åsa Johnsson, Danilo Restaurang & Café: