Cecilia Pedersén

Prestationskonsult

Cecilia är civilingenjör, med inriktning industriellekonomi, från Chalmers i Göteborg. Hon har närmare tio års erfarenhet som projektledare och chef på Volvo Penta och Volvo Group Trucks Technology, där hon har varit verksam i och drivit många förändringsprocesser, omorganisationer samt ansvarat för projekt inom problem solving och knowledge management. Cecilia har även under sin tid på Vovlo arbetat internationellt med huvudansvar för produkt och kvalité och har dessutom varit drivande i kultur- och mångfaldsrelaterade processer.

Cecilia har jobbat på YesP sedan februari 2016.

Cecilia Pedersén
Hej Cecilia!

Du är ny på YesP, hur hittade du hit?

Jag letade nya utmaningar och fick höra mycket gott om YesP. De är ju detta jag vill syssla med så jag kontaktade YesP och på den vägen är det… Det känns fantastiskt att vara här. Lite som om en dröm har gått i uppfyllelse…

Vilka styrkor bidrar du med till YesP?

Jag tror att min öppenhet, nyfikenhet och driv bidrar till befintliga uppdrag samtidigt som det breddar, ger fler perspektiv och bryter ny terräng. Jag har ju själv nyligen arbetat praktiskt i dessa frågor och befunnit mig i liknande processer som våra kunder, det ger mig ett relevant perspektiv och en djupare förståelse för många av de utmaningar som uppkommer.

Bakgrund

Tidigare arbetserfarenhet

Utbildning

Mer om Cecilia

Bor i Västra Frölunda och har tre pojkar. Är Yoga fantast, övar mycket handstående och umgås mycket med hundar då hon är utbildad hundinstruktör.

Kontakta Cecilia

Telefon: 073-688 57 06

E-post: Cecilia Pedersén

Cecilia på Linked In