fbpx
Två händer tillhörande ett barn spelar på ett piano och får hjälp av en äldre hand från en vuxen. Symbolerar träning hos YesP

Det sägs att om du vill bli bra på något tar det 10 000 timmars träning. Om det är sant eller inte vet vi inte men oavsett – det du gör mycket och ofta kommer du absolut bli jättebra på. Och det gäller allt, absolut allt. Vi som jobbar med att förenkla förändringsarbete i organisationer brukar just lyfta detta, med en film som vi visat oändligt många gånger.

Om du brukar göra ditt bästa för att alla möten du går på blir värdeskapande, blir du bra på det!

Om du brukar visa intresse och nyfikenhet kring olika utvecklingsbehov- blir du bra på det. Om du brukar gömma dig bakom att du inte har tid att vara med att bidra till förändringsarbetet – blir du bra på det. Om du brukar göra ditt bästa för att alla möten du går på blir värdeskapande, blir du bra på det!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *