fbpx

Vi hjälper organisationer att växa, utvecklas & prestera

Sedan 2001 har vi hjälpt hundratals företag, förvaltningar och organisationer att omsätta strategiska beslut till en mätbar verklighet.

Om Oss

YesP grundades 2001 men vår historia började mycket tidigare än så.

På YesP vet vi att det finns ett starkt samband mellan kulturen i en organisation och dess prestation. För de organisationer som når sina mål, från stora förvaltningar och koncerner till mindre bolag, har oftast en sak gemensamt. En kultur som skapar förutsättningar för att medarbetare på alla nivåer ska kunna utvecklas, ta ansvar och vilja prestera tillsammans.

Say Yes!

Det finns en kreativ och förlösande kraft i det lilla ordet ja. Där ett nej låser in och förkastar öppnar ett ja istället för flera perspektiv. ”Ja” bor entreprenörskap och förnyelse. 

Läs mer

Trust people!

 Tillit. Utan den uppstår inte de positiva spiraler som skapar högpresterande organisationer, men tilliten är ingen självklarhet. Den fordrar att vi bejakar olikheter och utforskar potentialen hos alla. 

Läs mer

Enjoy Performance!

Vårt motto ”Enjoy Performance!” syftar på energin som frigörs när människor går från att vara åskådare till aktiva medspelare, i en miljö där glädje och prestation förenas för att åstadkomma långsiktiga resultat.

Read More

Våra kunder litar på oss

Vi är tacksamma för allt inspirerande och viktigt samarbete med uppdragsgivare inom mängder av branscher och i skiftande miljöer. I listan till höger visar vi några organisationer vi regelbundet arbetat med genom åren.

Ricard Robbstål, VD för Länsförsäkringar Göteborg & Bohuslän beskriver YesP som en väldigt nära samarbetspartner

Ricard Robbstål

Vd, Länsförsäkringar Göteborg & Bohuslän

“YesP är en väldigt nära samarbetspartner under vår mycket framgångsrika strategiska resa. Sedan flera år utmanar, stöttar och coachar de oss till bättre prestation och utvecklad företagskultur.
De är inte bara en vanlig leverantör utan det är ‘true partnership’.”

Jörgen Sjöstrand, General Manager, Volvo CE säger att de ser en markant skillnad i kulturen efter att ha arbetat med YesP.

Jörgen Sjöstrand

General Manager, Volvo Construction Equipment

”Vi ser en markant skillnad i kulturen. I de förändringar vi driver nu får vi stort engagemang och ansvarstagande från medarbetarna”

Per Wahlroos, säljare företagsbilar, Lindströms Bil AB säger att de fått effekt efter bara två träningsdagar.

Per Wahlroos

Säljare företagsbilar, Lindströms Bil

”Jag har gått på många olika ledarträningar tidigare men den här är annorlunda. Tack vara den nära kopplingen till vår verksamhet har vi redan efter bara 2 träningsdagar fått effekter som t. ex. hur vi möts kring förbättringsarbete.

Vi har stärkt vår positiva feedback-kultur där vi är ännu bättre på att ge varandra uppmuntran och stöd till förändring och utveckling. Kort sagt, vi har redan målmedvetna och engagerade arbetskamrater, och vi har ändå blivit ännu bättre!”

PeO Hillman, Matix, Göteborgs Universitet samarbetar med YesP

PeO Hillman

Matix, Göteborgs Universitet

“YesP erbjuder oss en skön miljö där vi kan växa och utvecklas tillsammans.”

Pricing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

$150

For Multiple Products

Weight:
Century:
Duration:
Support:
3Kg
All
5-10 Days
Yes

        Tjänster

 • Organisationsutveckling

 • Företagskultur - Analys & Strategi

 • Ledningsgrupp- & ledarskapsutveckling

 • Coaching

 • Rekrytering

 • Utbildningar

 • Föreläsningar

        Om YesP

 • Om oss

 • Våra kärnvärden

 • Vår historik och idé

 • Verktyg

 • Vi på YesP

        Kontakta oss

 • people@yesp.se

 • 031-760 06 00

 • Kungstorget 11,
  411 10 Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips på verktyg och videoklipp för just din organisation.

sv_SESvenska
Scrolla till toppen