Cecilia Alwin

Senior managementkonsult

E-post: cecilia.alwin@yesp.se

Tel: +46 705 10 27 77

Cecilia Alwin har varit verksam inom försäljning och marknad, främst inom media, de senaste 20 åren. Hon har tidigare arbetat inom privata, kommunala och börsnoterade bolag på olika positioner, både med och utan personalansvar och suttit med i ledningsgrupper och andra beslutsfattande organ.

Hon har lång erfarenhet från förändringsarbete i organisationer och är också en engagerad föreläsare och utbildare, som brinner för människor och våra olikheter och hur det påverkar vår kommunikation. Vi sänder och tar emot ”på olika frekvenser”, vilket påverkar hur mitt budskap landar. ”Om jag sänder på P1 och du lyssnar på P3, då spelar det liksom ingen roll hur högt jag vrider upp volymen…”.

Glädje och energi kännetecknar Cecilia som använder värme och humor i arbetet med att möta organisationers behov för att bättre rusta sig för framtiden. Områden som kommunikation, ledarskap, personlighetstyper, reaktiva/proaktiva mönster, team, konflikter och beslut påverkar en organisations prestation särskilt och är något Cecilia fördjupat sig inom. Med glädje delar hon nya insikter, aha-upplevelser och verktyg som ni kan tillämpa direkt.

Hon är ekonom i botten, diplomerad ICF-coach och internationellt utbildad Enneagramtränare, från The Enneagram Institute, N Y. 2016 blev hon en ”Fellow” till Global Leadership Foundation.

Cecilia Alwin, Senior managementkonsult på YesP