fbpx

Vad vi gör

Vi vill förändra världen, en organisation i taget. Det gör vi genom fokus på People, Culture, Perfomance.

 

Tillsammans skapar vi resultat för er organisation genom verklig förändring, snarare än rapporter och rekommendationer.

Två illustrerade YesP managementkonsulter tänker och bearbetar en organisationsutvecklingsprocess.

Organisationsutveckling

Vår tjänst Organisationsutveckling bygger på metoder som skapar en produktiv kultur som genomsyrar hela organisationen. Fokus ligger på att skapa resultat genom samarbete, utveckling och lusten att prestera och nå gemensamma mål. Tillsammans ökar vi handlingskraften för att realisera strategiska beslut och åstadkomma hållbar förändring.

Tjänsten riktar sig till verksamheter av många olika slag – från små och medelstora företag till större koncerner eller kommunal och statlig förvaltning.

Företagskultur - Kulturanalys & Kulturstrategi

Vår tjänst Företagskultur - Kulturanalys & Kulturstrategi mäter och utvärderar kulturens påverkan på prestationsnivån, för att identifiera potential och ge förslag på effektivt förändringsarbete. Kulturanalysen blir input till kulturstrategin. Därför är Kulturanalys en bra startpunkt för bättre strategiska beslut och effektivare insatser i framtiden. Kulturstrategin är en viktig del i organisationens övergripande strategi och är lika unik som dess organisation.

Tjänsten riktar sig till företag, organisationer och förvaltningar med olika typer av inriktning och storlek.

Två tecknade managementkonsulter från YesP och ett förstoringsglas som illustrerar kulturanalys.
Två illustrerade managementkonsulter från YesP, en uppgående pil likt en vägvisare i ledarskap med tecknade skyskrapor längst bort.

Ledningsgrupp- & Ledarskapsutveckling

Ledningsgruppsutveckling syftar till att öka ledningsgruppens effekt på organisation, prestation och resultat. Genom analys och coaching skapar vi verktyg för att identifiera den mest effektiva vägen till ökad handlingskraft, för att få strategier och policys att bli verklighet i vardagen. 

Ledarträning syftar till att stärka och öka ledarnas förmåga att skapa förtroende och tillit, såväl internt som externt. Fokus ligger också på att skapa balans mellan mjuka och hårda frågor, att driva och leda kulturförflyttning och förnyelse samt att leda agilt för bättre mätbara resultat. Till skillnad från många andra ledarträningar på marknaden skräddarsyr vi träningen utifrån organisationens förväntningar, utmaningar och behov.

Rekrytering

Att anställa rätt är den viktigaste uppgiften för alla organisationer. Det påverkar alla viktiga aspekter av organisationens framgång inklusive ledningseffektivitet, lönsamhet, kundlojalitet och produktivitet.

För att minska risken att bygga in hinder redan från början av en anställning är det helt avgörande att vi får in rätt person på rätt plats och vid rätt tidpunkt. Vi ger dig verktyg att skapa helt andra förutsättningar för effektiva rekryteringsprocesser. Att både spara upp till 80 % av administrationen och att öka möjligheterna att få in personer som har de bästa möjligheterna att lyckas och bli högpresterande i den givna rollen.

En illustrerad Yesp managementkonsult osm har en hand i fickan samtidigt som hen visar en riktning med höger armen. Grön skjorta.

Coaching

Vi vet vilken enorm skillnad individuell prestationscoaching kan göra för individer och organisationers förmåga att nå sina mål och förbättra sina resultat. Att ha någon som inspirerar, utmanar, motiverar och hjälper till att ta fram det allra bästa är avgörande för att nå framgång.

En illustrerad bild på en grön flagga
En illustration av en kvinnlig managementkonsult på företaget YesP. Kvinnan bär vita byxor, svarta klackskor och en grön klänning.

Utbildningar

Tillitsbaserat Ledarskap

Att leda kulturförändring

Att leda förändring

Att leda för bättre prestation

Förtroendefullt samarbete

 

Föreläsningar

Vi erbjuder två olika föreläsningsteman:

 • Att leda kulturutveckling
 • Tillitsbaserat ledarskap
En illustration av en kvinnlig managementkonsult på företaget YesP. Kvinnan bär en grön klänning och håller armarna över huvudet.
En tecknad senior managementkonsult på YesP, Göteborg, sitter och funderar på en grön

Hjärta och hjärna för framgång på jobbet

E-learning för dig som vill lära dig hur Interpersonell Neurobiologi (IPNB) kan hjälpa oss att bygga arbetsplatser med hög arbetsglädje, starka relationer och bättre prestation.

Det finns två olika utbildningar, en kortare och en längre. Bägge utbildningarna är trots sin vetenskapliga grund inte skriven eller kommunicerad med ett akademiskt språk. Istället är den personlig och enkel. Välkommen på en spännande resa!

        Tjänster

 • Organisationsutveckling

 • Företagskultur - Analys & Strategi

 • Ledningsgrupp- & ledarskapsutveckling

 • Coaching

 • Rekrytering

 • Utbildningar

 • Föreläsningar

        Om YesP

 • Om oss

 • Våra kärnvärden

 • Vår historik och idé

 • Verktyg

 • Vi på YesP

        Kontakta oss

 • people@yesp.se

 • 031-760 06 00

 • Kungstorget 11,
  411 10 Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips på verktyg och videoklipp för just din organisation.

sv_SESvenska
Scrolla till toppen