VERKTYG SOM VI ANVÄNDER

Strategiskt arbete och verklig prestationsutveckling

YesP har ett brett tjänsteutbud vilket innehåller allt från verksamhetsstyrning och generell verksamhetsutveckling till individuell coachning av ledare och medarbetare samt teamutveckling och ledningsgrupputveckling. I merparten av våra uppdrag skräddarsys våra tjänster efter kundens behov.

Det gemensamma i våra tjänster är att kunden alltid vill ta sig från ett läge till ett annat, från nuläge till önskat läge. Våra tjänster faciliterar den resan. Till vår hjälp har vi en rad verktyg, och analysredskap.

Vissa har vi utvecklat själva som vårt Prestationsindex vilket mäter ett nuläge av organisationens prestation, totalt eller enskilt. Ett annat analysverktyg är Acumen Leadership workstyles 360° för outputfokuserat ledarskap. Därtill är vi certifierade användare av CTT (culture transformation tool), Denison Organizational Culture Survey för kulturanalyser och Harrisson Assessments inom både rekrytering och prestationsutveckling.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med stora organisationer med höga krav på kvalitet och resultat. Vi har goda kunskaper inom LEAN och verktyg kopplade till ständiga förbättringar. Framförallt vet vi hur man får förändringsprocesser och strategier att förverkligas och leva vidare på arbetsplatser.