Cecilia Alwin

Senior management konsult

Cecilia Alwin en engagerad workshophållare, föreläsare och utbildare, som brinner för människor och våra olikheter och hur det påverkar vår kommunikation och prestation.

Cecilia Alwin har varit verksam inom försäljning och marknad – främst inom media – de senaste 20 åren. Hon har arbetat inom privata, kommunala och börsnoterade bolag på olika positioner, både med och utan personalansvar, och suttit med i ledningsgrupper och andra beslutsfattande organ.

2016 blev hon en ”Fellow” till Global Leadership Foundation.

Cecilia har alltid intresserat sig för personers olikheter och varför vi sänder och tar emot ”på olika frekvenser” och konsekvenserna av det som uppstår. ”Hur kommer det sig att andra inte förstår vad jag menar när jag är så tydlig?”. ”Om jag sänder på P1 och du lyssnar på P3, då spelar det liksom ingen roll hur högt jag vrider upp volymen…”.
Hon är ekonom i botten, diplomerad ICF-coach och internationellt utbildad Enneagramtränare, från The Enneagram Institute, N Y.

Cecilia har mycket energi och använder gärna humor för att illustrera våra olikheter. Hon utbildar och föreläser bland annat om kommunikation, ledarskap, personlighetstyper, reaktiva/proaktiva mönster, team, konflikter och beslut. Med glädje delar hon nya insikter, aha-upplevelser och verktyg som ni kan tillämpa direkt.