Hans-Peter Arnborg

VD, senior managementkonsult, grundare & partner

Hans-Peter har som Vd och ägare drivit konsultföretag sedan 1990. I rollen som konsult och exekutiv rådgivare ansvarar Hans-Peter för omfattande uppdrag rörande strategisk organisationsutveckling i multinationella såväl som lokala organisationer. Allt från genomgripande och ibland dramatiska förändringsarbeten till ledningsgruppsutveckling, chefscoaching och ledarprogram. Han är en etablerad och uppskattad facilitator, coach, rådgivare och föreläsare som med, lust och kommunikation bidrar till att skapa utveckling och bättre prestation. Hans-Peter brinner för organisationskultur och prestation och har mängder av goda exempel där han i nära dialog med kunderna regisserat arbetet till verkliga effekter med stort värde.

Hans-Peter lyssnar, utmanar, lägger pussel och bistår med kraft till utveckling och förnyelse. En trygghet som skapar effekt både för organisationer och individer.

Med en pedagogisk examen som grund har han under åren fördjupat kunskaperna både genom flertalet fördjupningsutbildningar och mängder av egen erfarenhet.