Juan Pablo Ortiz

Senior managementkonsult & partner

Ända sedan Juan Pablo började på YesP har han varit ansvarig för genomföranden av prestationsförbättringar och förändringsprogram tillsammans med flera kunder i Europa, Asien, Nord- och Sydamerika. Juan Pablo är en högt värderad partner i att hjälpa organisationer, grupper och individer att uppnå mätbara och meningsfulla resultat. Juan Pablo kombinerar teoretisk och empirisk kunskap, med stor kompetens inom att öva, tala och facilitera. Under 15 år har han coachat och guidat dussintals management team runt om i världen för att ska vara enade i en stark känsla av meningsfullhet och för att de ska leda sina organisationer mot ökat ställningstagande och bättre resultat.

Juan Pablo är passionerad i att hjälpa människor växa och upptäcka varför, hur och vad de kan göra för att uppleva personlig tillfredsställelse i sitt arbete samtidigt som de når meningsfulla resultat i samarbete med andra. För grupper och organisationer betyder detta ökad prestation, starkare samarbeten och hälsosammare arbetsplatser. För individer är det en möjlighet att se och frigöra sin egen potential, bygga goda relationer med människor runt dem och göra ett ärligt och värdefullt avtryck i arbetet.

Tidigare har Juan Pablo arbetat som VD och på andra ledande positioner inom IT-branschen, han har även jobbat inom FN i flera länder. Han är från början utbildad inom journalistik och kommunikation. Juan Pablo har levt och arbetat i Mexiko, Colombia, Sverige, USA och Kina.