Ledarskapsutbildningar

Sluta aldrig att utvecklas

På YesP hittar du en mångfald av ledarskapsutbildningar som passar olika behov och nivåer. Oavsett om du strävar efter att förbättra ditt strategiska ledarskap, utveckla coachande färdigheter eller navigera som ny chef, finns det en utbildning som passar dig. Utforska vårt utbud och anmäl ditt intresse för att ta nästa steg i din ledarskapsresa.

Strategiskt ledarskap

Du som leder och utvecklar en organisation får hela tiden möta nya hinder och utmaningar. För att handskas med kriser och problem behöver du utveckla strategiska förmågor. Dessutom behöver du som ledare ständigt träna på att förnya dig själv och uppdatera verktygslådan. Därför finns den här utbildningen!

Coachande ledarskap

Strävar du efter att bli en ledare som inspirerar och driver framgång i ditt team? Då är det dags att utforska fördelarna och möjligheterna med coachande ledarskap. Med vår hjälp utvecklar du kompetens inom feedback, kommunikation och förändringsledarskap som gör skillnad och ökar produktiviteten hos dina medarbetare i längden.

Ny som chef

Är du ny som chef på jobbet? Kanske är du erfaren ledare och har tappat gnistan? På YesP har vi det som krävs för att lära dig att skapa en kultur av samarbete och prestation i din verksamhet. Häng med på utbildning hos oss! Vi ger dig de strategier som krävs för att inspirera och motivera dina medarbetare till högre resultat och arbetslust.